Letbanen set ved Benedikts Plads station

Teknisk projektleder til infrastruktur

Vil du være med til at sikre, at Odense Letbanes infrastruktur hele tiden er i teknisk topform? Odense Letbane søger endnu en alsidig og selvstændig teknisk projektleder – denne gang til letbanens infrastruktur.

Som teknisk projektleder hos Odense Letbane får du et alsidigt og selvstændigt ansvar på tværs af alle Odense Letbanes infrastruktur-systemer, installationer og komponenter, og du er den primære daglige kontaktperson på tekniske spørgsmål indenfor dit område.

Du fører løbende og proaktivt tilsyn med letbanes tekniske tilstand, og du sikrer, at vedligeholdelse og løbende justeringer/forbedringer udføres med rette kvalitet og tid i forhold til gældende kontrakter og vedligeholdelsesprocedurer.

Du refererer til teknik- og vedligeholdelseschefen, og du udfører dit arbejde i tæt samarbejde med resten af organisationen og med Odense Letbanes drifts- og vedligeholdelsesleverandør og andre interessenter.

 

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil være meget afvekslende og er delt i ca. 80/20 mellem arbejde på kontoret og on-site-arbejde. Du vil få en udadvendt rolle med kommunikation med både Odense Letbanes naboer, underleverandørers håndværkere og på kontoret.

 

Faglige og personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du kan lide en dynamisk hverdag med mange bolde i luften, og at du evner at sætte dig ind i de mange tekniske systemer, kontrakter og procedurer indenfor dit område. Derudover forventer vi, at:

Du vil indgå i Odense Letbane organisation på 12 ansatte. Grundet organisationens begrænsede størrelse, forventes det, at du er indstillet på at give en hånd med på tværs af organisationen, når det kræves, ligesom resten af organisation også vil hjælpe dig. Tilsvarende forventes det, at du er fleksibelt indstillet i forhold til arbejdsopgaver, som i mindre omfang falder udenfor normal arbejdstid f.eks. fremvisninger, møder eller tilsyn med igangværende arbejder.

 

Vi tilbyder dig

Et spændende og selvstændigt job med stor frihed under ansvar i en lille og effektiv organisation med meget kompetente kolleger og et godt socialt sammenhold. Dit primære arbejdssted er Odense Letbanes nye kontor tæt på det nye Odense Universitetshospital (OUH), og du kan naturligvis fleksibelt vælge at arbejde hjemme fra, når det kan passe ind i arbejdsopgaverne.

 

Få mere at vide

HJORT & FRØIK hjælper med at besætte stillingen. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Susanne Hjort på tlf. 20 67 20 86 eller på sh@hjort-froik.dk.

Send din ansøgning nu

Har vi vakt din interesse? Vi inviterer løbende til samtaler, så send en motiveret ansøgning og cv via
Søg Stillingen hurtigst muligt. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt og diskret.

 

Letbanen åbnede den 28. maj 2022 og er Odenses nye tilbud i den kollektive trafik. Letbanen kører op til 20 timer i døgnet på den godt 14 km. lange strækning mellem Tarup og Hjallese. Langs ruten passerer letbanen mange af de vigtigste knudepunkter i Odense – bl.a. Odense Banegård Center, universitetet (SDU), Rosengårdcentret, Tarup Center, Idrætsparken og Odense city.

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070