Letbanen kører lige til døren


Letbanestationer blot få skridt fra shopping, sport og museer...

Når du skal opleve nogle af Odenses mange tilbud, vil letbanen ofte være den bedste løsning, fordi du bliver kørt lige til døren. Samtidig slipper du for tæt trafik og jagt på p-pladser.

City og shoppingcentre

Både Rosengårdcentret og Tarup Center har ”egne” stationer. Tarup Center station ligger ganske få skridt fra indgangen, mens Rosengårdcentret opfører en overdækket gangpassage fra stationen til centret. I Odense centrum ligger stationerne Albani Torv og Kongensgade tæt på gågadenettet, og i den sydøstlige del af byen kan du stå af ved både IKEA station og Bilka station.


Koncerter, shows og museer

Letbanen er den nemme vej til byens kulturtilbud. Odeon station i centrum ligger tæt på musik- og teaterhuset ODEON og på Odense Koncerthus, der er hjemsted for Odense Symfoniorkester. Fra Albani Torv station er der let adgang til H.C. Andersens Hus – byens nye topattraktion.

Fredag og lørdag kører letbanen en time ekstra – til kl. 01.00.


Også tæt på letbanen:


Til hjemmekamp med letbanen

Når OB, Odense Håndbold og Odense Bulldogs spiller på hjemmebane, er letbanen den nemme vej til og fra kampen. Idrætsparken station ligger tæt på de store sportsarenaer for fodbold, håndbold og ishockey, og som det eneste sted på letbanestrækningen har stationen et tredje spor, så det er muligt at indsætte ekstra tog ved de store tilskuerkampe.

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse