Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Anlægsarbejde

Webinar om kørestrøm og sikkerhed

 

De næste mange måneder er testkørsler en vigtig del af arbejdet ved Odense Letbane.

Det betyder, at der er strøm i køreledningerne. Strømmen er tændt hele tiden – også når der ikke er noget tog i nærheden.

Derfor er det vigtigt at overholde nogle få, grundlæggende sikkerhedsregler, når du arbejder eller bor nær letbanen.

Odense Letbane afholdt i maj 2021 en række webinarer for erhverv og naboer langs letbanen, som gerne vil blive klogere på forhold og regler for arbejde nær letbanen.  Du kan se præsentationen og læse spørgsmål og svar fra webinarerne herunder:

 

Webinar for erhverv: (er afholdt) 

Se præsentationen fra webinaret

Se slideshow fra webinaret

Spørgsmål og svar fra webinar 17. maj

 

Webinar for naboer: (er afholdt)

Se slideshow fra webinaret

Spørgsmål og svar fra webinarer 19. og 26. maj

 

Har du interesse i at deltage i et webinar om kørestrøm og sikkerhed, så send gerne en mail via formularen her og skriv, at du gerne vil deltage i et webinar om emnet.

 

Få mere information om at arbejde sikkert nær letbanen

 

Få mere information om sikkerhed for naboer til letbanen

Kort om webinarer  

Med webinarerne har du mulighed for at få klarhed om de forskellige forhold og procedurer for ansøgninger mm. Du har også mulighed for at stille skriftlige spørgsmål til fagfolk fra Odense Letbane og Odense Kommune. 

Da det er et webinar, skal du have adgang til en computer, der kan afspille lyd og billeder, og som har en internetforbindelse.

På grund af Covid-19-restriktioner har vi desværre ikke p.t. mulighed for at afholde fysiske informationsmøder. 

Når du har tilmeldt dig et webinar, får du en bekræftelse på mail. På dagen for webinaret sender vi et link på mail med adgang til webinaret.

Webinaret bliver afholdt som et Teams Live-møde. Det kræver ikke et specielt program at deltage, men blot en internetbrowser som Google Chrome, Firefox eller Safari.

 

Tilmelding for erhverv og naboer

I første omgang afholder vi ét webinar for erhvervet - og to webinarer for private naboer. Der er et loft på  100 deltagere pr. webinar, for at så mange som muligt kan få mulighed for at stille spørgsmål. Vi vil overveje at afholde flere webinarer, hvis behovet viser sig.

Præsentationerne fra webinarerne vil blive optaget og lagt på nettet. Så kan man se det senere, hvis man ikke har mulighed for at deltage. Spørgsmål vil dog ikke blive optaget af hensyn til GDPR-regler. 

 

Tidsplan for strøm og testkørsler

 

 

 

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse