Rejsekort - den billigste og nemmeste billet til letbanen

Læs her, hvordan du får et rejsekort, der passer til dig.

Med et gyldigt rejsekort har du altid en billet til letbanen. Så enkelt er det.

På alle letbanestationer er der standere til ind- og udtjek med rejsekortet. Jo oftere, du rejser, jo billigere bliver prisen pr. tur. Rabatten får du automatisk. Rejser du uden for myldretiden, får du 20 procent ekstra rabat.

Letbanen og bybusserne benytter de samme zoner og billetsystemer. Derfor er priserne ens. Har du rejsekort, skal du tjekke ind, når du skifter mellem bus og letbane.

Pris med rejsekort: mellem 12 og 19 kr. (2022)

 

Hvilket rejsekort passer til dig?

Rejsekortet findes i mange udgaver – her er de mest oplagte til letbanen:

Dit personlige rejsemønster afgør, hvilket rejsekort der lige præcis passer bedst til dig. Rejser du en gang i mellem, vil et rejsekort personligt med tank-op være en god, fleksibel løsning. Har du brug for at dele kortet -fx med din familie – er et rejsekort flex måske en mulighed.

Rejser du (næsten) hver dag, bør du overveje et pendlerkort, Med et pendlerkort kan du rejse frit i Odense for ca. 12 kr. om dagen – det kan ikke gøres billigere.. Elle jo, det kan det godt, hvis du er berettiget til et ungdomskort.

rejsekort.dk kan du læse mere om dine muligheder – og via et spørgeskema få hjælp til at finde det helt rigtige kort til dig.


Rejsekort personligt

* Eller tank-op via selvbetjening


Pendlerkort


Rejsekort erhverv

 
Rejsekort flex

 
Rejsekort anonymt


Ungdomskort

For dig, der enten:

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36492171

EAN 5798006615070