Rejsekort - den billigste og nemmeste billet til letbanen

Læs her, hvordan du får et rejsekort, der passer til dig.

Med et gyldigt rejsekort har du altid en billet til letbanen. Så enkelt er det.

På alle letbanestationer er der standere til ind- og udtjek med rejsekortet. Jo oftere, du rejser, jo billigere bliver prisen pr. tur. Rabatten får du automatisk. Rejser du uden for myldretiden, får du 20 procent ekstra rabat.

Letbanen og bybusserne benytter de samme zoner og billetsystemer. Derfor er priserne ens. Har du rejsekort, skal du tjekke ind, når du skifter mellem bus og letbane.

Pris med rejsekort: mellem 12 og 19 kr. (2022)

 

Hvilket rejsekort passer til dig?

Rejsekortet findes i mange udgaver – her er de mest oplagte til letbanen:

Dit personlige rejsemønster afgør, hvilket rejsekort der lige præcis passer bedst til dig. Rejser du en gang i mellem, vil et rejsekort personligt med tank-op være en god, fleksibel løsning. Har du brug for at dele kortet -fx med din familie – er et rejsekort flex måske en mulighed.

Rejser du (næsten) hver dag, bør du overveje et pendlerkort, Med et pendlerkort kan du rejse frit i Odense for ca. 12 kr. om dagen – det kan ikke gøres billigere.. Elle jo, det kan det godt, hvis du er berettiget til et ungdomskort.

rejsekort.dk kan du læse mere om dine muligheder – og via et spørgeskema få hjælp til at finde det helt rigtige kort til dig.


Rejsekort personligt

* Eller tank-op via selvbetjening

 

Rejs flere på et rejsekort

I kan rejse flere voksne på et rejsekort. Du kan også tjekke børn eller hunde ind på dit rejsekort.

På ekstra-kortlæseren kan du checke dig selv og medrejsende ind på et rejsekort. Kortlæseren er markeret med ’Ekstra’ på toppen. Der er én ekstra-kortlæser på hver perron på alle letbanestationer.

Du aktiverer ekstra-funktionen – og tager andre med – ved at trykke på tasterne øverst på kortlæseren. Følg anvisningerne på skærmen for at sammensætte den gruppe, der skal rejse. Og husk, at du selv skal være checket ind for at kunne tage andre med på dit kort.

Skal I skifte undervejs på rejsen, checker I bare ind som normalt. Indstillingen til gruppe annulleres ved check ud. Se vejledning for at tjekke flere ind her.

Vejledningen står også på ekstra-kortlæseren på stationerne.

 

Pendlerkort


Rejsekort erhverv

 
Rejsekort flex

 
Rejsekort anonymt


Ungdomskort

For dig, der enten:

 

Tank-op aftale på dit rejsekort

Den nemmeste måde altid at have penge på rejsekortet er ved at lave en tank-op aftale. På den måde sikrer du, at du aldrig løber tør og ikke kan få billet. Men en tank-op aftale er der altid minimum 300 kroner på dit rejsekort. Læs mere om tank-op aftale.

 

Overfør penge manuelt

Du kan også selv overføre penge via rejsekort.dk løbende, så du kan holde styr på, hvor mange penge, du overfører.

Har du et rejsekort anonymt, skal du overføre penge via rejsekortautomater, der står på Odense Banegård og på Hjallese Station.

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070