Driftsinfo

Her kan du se planlagte og uforudsete driftsændringer og læse om, hvordan driftsforstyrrelser bliver håndteret.

Der er ingen driftsforstyrrelser i øjeblikket.

Modtag SMS ved driftsstop

Få direkte besked på SMS, når letbanen holder stille - tilmeld dig her

Vær obs på, at der vil gå 10-20 minutter fra driftsstoppet sker, indtil SMS'en sendes ud. Det skyldes, at bl.a. sikkerhedsmæssige opgaver prioriteres som det allerførste. 

Planlagte driftsafbrydelser og -ændringer

Torsdag den 4. juli udføres planlagt sporarbejde ved Tarup Center station. Arbejdet begynder kl. 23.00 og vare nogle timer frem. Det betyder samtidig, at letbanen fra kl. 23.00 og resten af driftsdøgnet standser ved Idrætsparken station, hvorfra du kan skifte til erstatningsbus, som kører til Tarup Center. 

Letbanen er tilbage i normal drift på hele strækningen fra fredag morgen, den 5. juli.   

Rejseplanen og trafikinfo

Du kan finde din rejse på rejseplanen.dk 

Du kan også hente Rejseplanen som app i App Store eller Google Play

Når du søger på en rejse i Rejseplanen, vil du kunne se, om der er trafikinfo på ruten. 


Ved driftsforstyrrelser

Hvis der sker forstyrrelser af letbanedriften, kan du holde dig opdateret via infoskærmene på letbanens stationer, via højtalerudkald på stationer og evt. i letbanetog og her på siden.

Sker der driftsforstyrrelser, er det vigtigste for letbanens operatør at finde ud af, hvad der er sket: er det et køretøj, der melder fejl eller er der sket en påkørsel. Så skal operatøren tage stilling til, hvordan driften hurtigst muligt kan genoprettes. Og herefter skal passagerne i letbanen og, dem der venter på stationerne, informeres. Der kan gå lidt tid, før der er skabt et overblik over situationen, så der kan blive givet en melding om, hvad du som passager kan forvente.


Rejsegaranti

Er letbanen mere end 20 minutter forsinket, kan du gøre bruge af rejsegarantien og tage en taxi videre til den station, hvor du skulle have været hen med letbanen. Læs mere om rejsegaranti.


Erstatningsbusser

Som udgangspunkt vil vores operatør hurtigst muligt forsøge at genoptage driften, men er det ikke muligt, vil der på den berørte strækning ofte blive indsat erstatningsbusser. Dette sker typisk ved driftsforstyrrelser med en varighed på over én time.

På hver station under læskærmen er der en informationsplakat, der viser hvor den nærmeste erstatningsbus holder. På stationerne i centrum, dvs. ved ODEON og Albani Torv kan bussen ikke komme hen til stationen. På ODEON skal du gå hen til erstatningsbusserne på Odense Banegård Center, og står du på Albani Torv skal du gå til Benedikts Plads.

Se også Erstatningsbussernes holdepladser

Giv et tip!

Gør os opmærksom på problemer på perroner eller i togene, f.eks. overfyldte skraldespande, ødelagte skilte eller defekt belysning.

Giv et tip

Via Giv et tip! kan Odense Letbane nemt få information om problemer på stationerne og i togene, der er i stykker eller bør rengøres.

På den måde kan du hjælpe med at gøre rejsen med letbanen mere behagelig for dig og dine medpassagerer.

OBS: Vi deler informationer fra Giv et tip! med Odense Kommune, såfremt dit tip handler om områder, som Odense Kommune har ansvar for.

Når du har givet et tip, modtager du et link på din mail. Det kan du bruge til at følge status på din sag.

Tak for dit tip!

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070