20. april 2023

Eventyrløbet 2023 – brug dit startnummer som letbanebillet

Traditionen tro danner Kr. Himmelfartsdag ramme om Eventyrløbet – ét af årets helt store motionsbegivenheder i Odense med mange tusinde løbere (og gående) på stierne i det nordøstlige Odense.

Lige nu (9. maj) er der kun godt en uge til årets udgave af løbet, torsdag den 18. maj – med første start kl. 09.50.

TILMELDING til Eventyrløbet 2023

En særlig nyskabelse i år er, at du kan tage letbanen GRATIS til og fra løbet, der har start og mål tæt ved Idrætsparken station. Betingelsen er, at du har et gyldigt startnummer – eller har en gyldig kvittering på betalt startgebyr (på print eller visning på mobiltelefon). 

”Med så mange mennesker samlet på én dag, så har vi store udfordringer med p-pladser i området til de mange deltagere. Derfor er vi overbeviste om, at vores deltagere vil tage godt imod dette gode tilbud, hvor dit startnummer fungerer som billet i letbanen,” fortæller løbsleder Michael Nielsen fra Eventyrløbet.

Michael Nielsen forventer en stor folkefest med motion, hygge og samvær. Eventyrløbet har både en 5 og 10 km-rute samt et børneløb på 2 km og en 5 km gåru. 

Første løb efter letbaneåbning

I 2022 fandt Eventyrløbet sted kort tid før letbanens åbning den 28. maj. I år er det således første gang, at letbanen kan spille en direkte rolle i afviklingen af arrangementet.

Tilmelding - nyhedsbrev fra Odense Letbane

”Eventyrløbet er en kæmpe begivenhed i Odense. Det er samtidig en gigantisk logistikopgave, hvor letbanen forhåbentlig kan gøre en forskel. For deltagerne kan det ganske enkelt ikke gøres nemmere, når de i år kan bruge startnummeret som billet i letbanen,” siger Dan Ravn, adm. direktør ved Odense Letbane.

Nem parkering og letbane lige til start

Han har en særlig besked til de (forhåbentlig) mange løbsdeltagere, der kommer til Odense udefra.

”Et godt tip for deltagere, der ankommer i bil fra oplandet, vil være at parkere ved letbanens park & ride-anlæg med 800 gratis parkeringspladser. Herfra kan du tage letbanen direkte til startområdet, og du slipper for trafik- og parkeringskaos,” forklarer Dan Ravn.

Park & ride-anlægget ligger på adressen Søndre Hospitalsvej 6, 5230 Odense S. Det er ganske tæt på motorvejens afkørsel 50, Odense SØ. 


Deltagere i Eventyrløbet

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070