Foto af studerende, der sidder i letbanen
19. december 2022

Julegave til Odenses unge: UngOdense billetten fortsætter

De unge, der rejser med bus og letbane i Odense, har fået en tidlig julegave. Slagtilbuddet UngOdense-billetten til kun en 10’er for unge mellem 16 og 25 år fortsætter ind i 2023.

I juli blev ungdomsbilletten UngOdense lanceret til brug i bus og letbane i Odense. Oprindeligt var billetten tænkt som et forsøg til udgangen af 2022, og det har vist sig at være en gevaldig succes.

På bare seks måneder er der blevet solgt mere en 286.000 UngOdense billetter. Og en undersøgelse har vist, at 20 % af køberne er helt nye kunder, og at billetten har øget antallet af rejser i den kollektive trafik blandt dem, der er vant til at benytte bus eller letbane.

Derfor har FynBus, der varetager billetsalg for Odense Letbane, valgt at forlænge billettilbuddet på ubestemt tid ind i 2023.

”Det er lykkes os at udvikle et billetprodukt, der ikke bare giver helt nye kunder, men som også får de eksisterende kunder til at rejse mere, og som rent faktisk tjener penge”, fortæller Plan- og Markedschef Jan Gudmann Hansen, der har ansvaret for udviklingen af UngOdense i FynBus.

Udviklingen vil dog blive fulgt nøje, og skulle der, mod forventning, vise sig større ændringer i forudsætningerne, vil bestyrelsen kunne træffe en ny beslutning.

Mere information om UngOdense-billetten findes på fynbus.dk/ung-odense

UngOdense-billetten kan købes i FynBus' webshop og i app'en.

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070