8. august 2022

Kør GRATIS med letbane og bybusser i den kommende weekend, 13. og 14. august

Den 31. juli blev Odenses nye bynet lanceret. Med bynettet bliver en lang række busruter omlagt for sikre et stærkt samspil mellem bybusser og letbane.

For at markere det nye bynet har FynBus, Odense Kommune og Odense Letbane besluttet at give alle mulighed for at afprøve byens nye transportlinjer – uden at skulle tænke på rejsekort og billetkøb.

Derfor er der GRATIS kørsel med letbanen og med bybusserne:

lørdag den 13. august og

søndag den 14. august.

Gratis kørsel gælder også i regionalbusserne, så længe du kører inden for Odense Kommunes grænser. Skal du med bussen uden for kommunegrænsen, skal du indløse almindelig billet til hele strækningen.


Skift mellem bus og letbane på ni stationer

Det nye bynet betyder blandt andet, at færre bybusser end tidligere kører ind forbi Odense Banegård Center. I stedet er der ni letbanestationer, hvor busserne standser helt tæt på letbanen. Det gælder ved stationerne:

Tarup Center, Bolbro, Odense Banegård, Benedikts Plads, Østerbæksvej, Korsløkke, Rosengårdcentret, Bilka og Hjallese St.

Du kan læse mere om det nye bynet på rejsiodense.dk


Da gratiskørslen er et ekstraordinært tilbud, kan FynBus/Odense Letbane ikke tilbyde refusion til kunder, som allerede har gyldig billet – fx kunder med pendlerkort. Det samme gælder kunder, som ved en fejl kommer til at købe billet til bybus/letbane i Odense den 13. og 14. august.  

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070