RejsiOdense ikon
13. juni 2022

Sådan kommer du rundt, når busnettet ændres

Se hvordan du kan komme rundt i Odense ved at kombinere bus, letbane og tog på rejsiodense.dk

RejsiOdense.dk kan du nu søge en rejse fra A til B, og se præcis hvordan du kan komme frem med letbanen og det kommende nye bybusnet i Odense.

Denne sommer får den kollektive trafik i Odense en stor overhaling: Ud over at letbanen er åbnet, bliver busserne også tilpasset 31. juli, så busser og letbane dækker byen i ét sammenhængende net.

FynBus, Odense Letbane og Odense Kommune har lanceret den fælles hjemmeside RejsiOdense.dk, der fortæller om de kommende ændringer i den kollektive trafik i Odense.

Rejseplanen viser fremtiden

På RejsiOdense kan man nu prøve en alternativ version af Rejseplanen, der kigger ind i fremtiden.

Den alternative version fungerer som den normale Rejseplan, men man søger i køreplanerne, som de vil se ud, når det nye bybusnet kører sammen med letbanen. Man kan også se forbindelser med Svendborgbanen og DSBs tog, samt FynBus’ regionale ruter og uddannelsesruter.

Man kan altså få forslag fra A til B på tværs af de forskellige former for kollektiv trafik. For manges vedkommende kan man tage bus eller letbane direkte til eller fra centrum af Odense uden skift, mens andre skal skifte undervejs på rejsen, fx mellem bus og letbane. Letbane og bus mødes mange steder i byen, så det er let at skifte mellem dem.

Ændringen sker i to etaper

Odense Letbane åbnede lørdag d. 28. maj. Letbanen erstattede busrute 40-44. Søndag d. 29. maj åbnede den nye busrute 45-46, der forbinder Bolbro med letbanen.

Det nye busnet træder i kraft 31. juli.

På RejsiOdense kan du ud over information om letbanen og det nye busnet også læse mere om, hvordan du får billet til det hele.

 

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070