Cykelparkering ved Tarup Center
2. november 2022

Ny cykelparkering gør det nemmere at være cyklist i Tarup og Højstrup

Cyklister i Tarup og omegn får nu nemmere ved at skifte til letbanen ved Tarup Center. De første 95 cykelparkeringspladser lige nord for Tarup Center letbanestation langs Rismarksvej er taget i brug i løbet af oktober.  

Det er Tarup Center, der efter aftale med Odense Letbane, har opgaven med at opsætte cykelstativer ved centret, og som nu har afsluttet første del af opgaven. I løbet af 2023 kommer der yderligere 105 cykelparkeringspladser – endda endnu tættere på letbanestationen.

Aflåst cykelparkering ved Højstrup nu tilgængelig

Ved Højstrup letbanestation et stykke nede af Rismarksvej er der også tænkt på cyklister, der gerne vil benytte letbanen eller stille bilen og fortsætte på cykel.

Her er Odense Kommunes aflåste cykeloverdækning med plads til 50 cykler nu taget i brug. Park + Bike-anlægget, der også huser 66 gratis p-pladser, er et oplagt sted at skifte til enten cykel eller letbane, hvis du kommer i bil fra det nordvestlige Odense eller fra Nordfyn.

Den aflåste cykelparkering er gratis og kræver blot en app, som du skal bruge til at låse cykelskuret op.

Læs mere om aflåst cykelparkering og find en guide til at downloade appen her.

Foruden cykelskuret er der etableret ca. 50 cykelparkeringspladser i det fri langs ved Højstrup letbanestation.

Mere end 1500 pladser til cykelparkering

I alt er der etableret mere end 1500 cykelparkeringspladser nær letbanens øvrige stationer, typisk mellem 50 og 100 pladser afhængigt af behovet.

Desuden er det muligt at tage cyklen gratis med i letbanen, hvor der i togets flexrum er ekstra plads til cykler, barnevogne og kørestolsbrugere.

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070