1. september 2023

Scan billet med mobilen - nemt og billigt

På letbanens 25 stationer finder du røde mærkater med en QR-kode i midten.

QR-koden er indgangen til Odense Letbanes og FynBus’ fælles billetløsning, hvor du hurtigt og nemt via din mobiltelefon kan købe billet til letbane og busser for bare 15 kroner (10 kr., hvis du er under 26 år).

Scan QR-kodeScan QR-koden med dit mobilkamera. Tryk på det gule link for billetkøb. Hvis du IKKE får et link på skærmen, skal du muligvis ind og ændre i telefonens "Indstillinger".  

Køb af billet

Du scanner QR-koden med dit mobilkamera. Via det tilhørende link kommer du ind i en webshop, hvor du indtaster dit mobilnummer og dernæst vælger antal billetter, som du betaler for via Mobile Pay eller betalingskort.

Du vælger mellem to billettyper:

Køb af billet

Begge billettyper gælder i letbanen og i FynBus i Odense Kommune. Du kan ikke benytte billetterne i DSB, Arriva (Svendborgbanen) eller i FynBus uden for Odenses kommunegrænse.

OBS: Billetten er KUN gyldig på den mobile enhed, hvor den er købt.     

Her er din billet

Når du har købt billetten, modtager du en sms med et link, der viser din billet. Billetten er gyldig i 1 time og 15 minutter – og du kan hele tiden se resttiden af billettens gyldighed.    

Billet - med nedtælling af gyldighedSådan ser billetten ud på din mobiltelefon. Øverst kan du hele tiden se resttiden af billettens gyldighed.

Både Odense NU og Ung Odense er kampagnebilletter med ekstra lave priser, der foreløbigt gælder resten af 2023.  

Normale rejseregler gælder også for Odense NU og Ung Odense. Hvilket vil sige, at to børn under 12 år kan rejse gratis, hvis de er ifølge med en voksen. Du kan også tage cykel med gratis i letbane og busser.  

       

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070