2. september 2022

Søndag kører letbanen direkte til to store events - åbent hus på Nyt OUH og OB-Viborg

På søndag den. 4. september samles tusindvis til to store begivenheder i hver sin ende af byen. Og letbanen kører lige til døren begge steder. Med 15 minutters mellemrum dagen igennem.

Fra kl. 10 til kl. 14 er der åbent hus på Odenses kommende supersygehus – Nyt OUH i Hjallese. Der går endnu en rum tid, før sygehuset er klar til at tage imod patienter og personale, men anlægsarbejdet skrider frem, og søndag har du en sjælden mulighed for at med ind bag hegnede på Odenses største byggeplads.

I anledning af åbent hus-arrangementet stopper letbanen ekstraordinært ved Hospital Syd station, der ligger få skridt fra Nyt OUH’s kommende hovedindgang. Og netop dér, hvor rundturen på åbent hus-dagen starter og slutter.

Med andre ord er letbanen din absolut nemmeste og hurtigste adgang til fra rundvisningen, som du kan læse meget mere om HER

Ankommer du i bil længere væk fra, har du mulighed for at parkere på letbanens park & ride-anlæg (Søndre Hospitalsvej 6) og tage letbanen gratis det ene stop mellem Parkering Odense Syd (park & ride) og Hospital Syd.

Fuldt hus på stadion

I den nordlige ende af byen er der varslet fuldt hus med cirka 15.000 tilskuere, når OB søndag kl. 14.00 møder Viborg i Superligaen.

Billetterne til kampen er på forhånd udloddet gratis af Fyens Stiftstidende i anledning af avisens 250 års jubilæum.

OB opfordrer tilskuere til at tage letbanen eller cyklen. Og frem for alt undgå bilen, da der kun er få p-pladser at gøre godt med i området. Mød gerne op i god tid, opfordrer OB, da der vil være masser af underholdning på stadion allerede fra kl. 12.30. Læs mere HER

Letbanen stopper tæt ved Idrætsparken station hvert 15. minut. Og efter kampen indsættes et ekstra tog, der holder klar i sidesporet ved stationen.   

  

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070