27. november 2023

Ta' med Juleekspressen i ugerne op til jul

En nyskabelse er på vej i Odense, når to fuldt dekorerede letbanetog fra 30. november bliver forvandlet til Juleekspressen.  

"Med Juleekspressen vil vi gerne give vores kunder en sjov og anderledes oplevelse, når de kører med letbanen. Jeg håber, at ideen bliver taget godt imod, og at det kan blive et årligt tilbagevendende tiltag, der samler Odense og tiltrækker gæster fra hele Fyn," siger Dan Ravn, adm. direktør ved Odense Letbane.

Samarbejde på tværs af byen

Juleekspressen samler byen langs letbanestrækningen - med deltagelse af Rosengårdcentret, Odense Kommune, Tarup Center, Odense Cityforening, Hotel Odeon, Odense Håndbold, Magasin, The Unicorn, JFM og Odense Letbane.

"Vi har en ambition om, at Odense samarbejder endnu mere og skaber et endnu stærkere, samlet brand. Derfor glæder vi os over, at der er så stor opbakning, for selvom der er en naturlig konkurrence mellem flere af os, gør vi kun hinanden stærkere ved at tænke innovativt og kreativt - og samarbejde på tværs af vores dejlige by,” siger Casper Bach Andersen, Managing Director i Rosengårdcentret/ECE Denmark, der sammen med bureauet The Unicorn har udviklet ideen om Juleekspressen - som de herefter præsenterede for Odense Letbane.

Direktør i Odense Cityforening, Peter Bøgholm, tror på, at Juleekspressen kan tiltrække gæster fra nær og fjern:

”Odense city har alt, hvad der oser af julestemning, og vi glæder os til at byde letbanens smukt dekorerede tog velkommen. Med pendlerparkering og en tur med letbanen er der nem mulighed for en hyggelig tur til årets HCA-julemarked og til Odense midtby, siger Peter Bøgholm.  

Vind præmier på turen

En særlig aktivitet i Juleekspressen bliver en interaktiv julekonkurrence. I ægte Pokémon GO-stil (augmented reality) har du mulighed for med din smartphone at indsamle virtuelle gaver, som giver adgang til lodtrækning om præmier fra Juleekspressens partnere.   

I Juleekspressen vil du også ind i mellem kunne hilse på selveste julemanden og nissemor, ligesom der vil være luciakor (13. december) og andre aktiviteter, som i dagene frem mod jul skaber en særlig ramme om turen med letbanen.

Læs mere og se hvor Juleekspressen kører henne

 

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070