16. oktober 2023

Trafikdag på Odense Banegårdscenter onsdag 18. oktober kl. 10 - kl. 16

Onsdag den 18. oktober stiller trafikselskaberne på Fyn op til en snak med borgerne. Det hele foregår på Odense Banegårdscenter mellem klokken 10 og 16.

FynBus, Odense Letbane, Arriva og DSB står klar, onsdag i uge 42, med repræsentanter fra trafikselskaberne. Du kan komme forbi og få en gennemgang af, hvordan du kommer rundt i Odense, eller videre fra Odense med offentlig transport.

Quiz og vind

Kommer du forbi til en snak, så er der mulighed for at deltage i Odense Letbanes quiz, med mulighed for at vinde et termokrus. Har du dine børn med, så er der også nøgleringe, lakridser og marcipanbrød du kan dele med dem. Derudover vil personale fra 7/11 gå rundt i centeret med det som de normalt sælger i toget.

Rejs smartere

Oplevelsen er, at mange kan rejse smartere og billigere end de gør i dag. Derfor er det en god mulighed for at få gode råd om rejsen fra a til b. Måske ligger der en besparelse eller hurtigere løsning og venter for dig som du ikke kendte til. Og eller er der gode råd at hente, hvis du både bruger bus og tog, eller bus og letbane. Her får du i hvert fald muligheden for at snakke med alle selskaberne, på samme tid.

Har du ris og/eller ros til trafikselskaberne, er det også muligt at komme med dem, samt få svar på andre spørgsmål du måtte brænde inde med.

Det hele foregår på Odense Banegårdscenter foran Nordisk Films biograf fra klokken 10.00 til 16.00.

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070