27. november 2023

Vandpolo-NM med letbanen som bindeled

Den 23.-26. november var Svømmeklubben FREM vært for de nordiske mesterskaber i vandpolo for ungdomsårgangene U15 og U17. I alt 250 vandpolospillere fra syv lande (Skandinavien og Baltikum) var samlet i Universitetssvømmehallen i Odense.

Nyhedsbrev fra letbanen - tilmelding

Spillerne var indkvarteret på Cabinn i Odense centrum. Derfor havde FREM lavet aftale med Odense Letbane om fri deltagertransport mellem svømmehallen og hotellet hen over de fire stævnedage.  

En løsning, som FREM her efter stævnet har udtrykt stor tilfredshed med, fordi letbanens rute var nem at overskue for deltagerne - og det er især en fordel, når man kommer til Odense uden at kende byen.

På vej til hotellet

Vandpolo kan sammenlignes lidt med håndbold, bare i vand. Der er syv spillere på hvert hold. Hver kamp ved U-NM blev afviklet over fire perioder à otte minutter.  

Dansk guld og bronze

Det sportslige udbytte blev ganske flot, set med danske øjne. Det danske U15-landshold endte øverst på podiet som nordisk mester, mens U17-holdet vandt bronze. Stort tillykke!

FREM har cirka 300 aktive vandpolospillere i alderen mellem 10 og 60 år. I dag er det den eneste svømmeklub i Odense med vandpolo på programmet.

Odense Letbane håber også fremad at kunne støtte op om lokale sportsbegivenheder.

Foreninger, der har kommende events i nærheden af letbanestrækningen, er altid velkomne til at kontakte Odense Letbane for at høre nærmere.

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070