Parkering Odense Syd med park & ride

Park & ride – gratis p-pladser lige ved letbanen

 

Vil du undgå trafikmylder og jagt på p-pladser i centrum, så er der flere muligheder for at stille bilen og hoppe på letbanen. I syd er der det store parkeringsanlæg Parkering Odense Syd. I Tarup er der lavet et mindre parkeringsanlæg med plads til godt 60 biler samt aflåst, overdækket cykelparkering.

 

Parkering Odense Syd

Det største parkér & rejs-anlæg ligger på Søndre Hospitalsvej 25 i Hjallese – tæt ved motorvejsafkørsel 50, Odense SØ. Anlægget har knap 800 gratis parkeringspladser, der omringer letbanestationen Parkering Odense Syd. Har du el-bil, er det oplagt at parkere ved én af de anlæggets ladestandere.

Derudover er der handicap-parkeringspladser samt forskellige servicefaciliteter som videoovervågning, toiletter og venteskur. Desuden anlægges minimum 75 cykel-parkeringspladser plus direkte adgang til fjernbusser mod Jylland eller København.

 

Det er muligt at lade bilen holde på Parkering Odense Syd natten over, men det er ikke tilladt at overnatte på P&R i autocamper eller campingvogn.

 

Ladestandere til elbiler

Der er opstillet fem ladestationer med i alt 10 ladepladser på Parkering Odense Syd, som kan benyttes enten med abonnement eller med enkelt ladning.

 Højstrup Station

I byens nordvestlige del – ved Højstrup station i krydset Rismarksvej og Højstrupvej – har Odense Kommune etableret et park + ride + bike-anlæg med 66 p-pladser plus en overdækket og aflåst cykelparkering med plads til 50 cykler.

Også andre steder i byen er der park & ride-løsninger på vej, så det bliver nemmere at komme til og fra Odense ved at kombinere letbanen med bil eller cykel.

Ofte stillede spørgsmål

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070