Parkering Odense Syd med park & ride

Park & ride – gratis p-pladser lige ved letbanen

 

Vil du undgå trafikmylder og jagt på p-pladser i centrum, så er der flere muligheder for at stille bilen og hoppe på letbanen. I syd er der det store parkeringsanlæg Parkering Odense Syd. I Tarup er der lavet et mindre parkeringsanlæg med plads til godt 60 biler samt aflåst, overdækket cykelparkering.

 

Parkering Odense Syd

Det største parkér & rejs-anlæg ligger på Søndre Hospitalsvej 25 i Hjallese – tæt ved motorvejsafkørsel 50, Odense SØ. Anlægget har knap 800 gratis parkeringspladser rundt om letbanestationen Parkering Odense Syd.

Derudover er der handicap-parkeringspladser samt forskellige servicefaciliteter som videoovervågning, venteværelse med toilet og skærm, der viser afgangstider for fjernbusser. Desuden er 75 cykel-parkeringspladser.

Fjernbusser

Flixbus, Kombardo-ekspressen og andre fjernbusser har stoppested i Odense ved Parkering Odense Syd. Dermed er det nemt at komme til og fra bussen med letbanen.

Private busser

Er I en større gruppe, der kommer med bus, kan den holde på grusarealet markeret på kortet her. Bussen kan evt. sætte passagerne af på den langsgående p-område nærmest ventefaciliteterne (også markeret på kortet), og så derefter parkere bussen på grusarealet.

Langtidsparkering?

Det er muligt at lade bilen holde på Parkering Odense Syd natten over eller i en weekend. Men det er ikke tilladt at overnatte på P&R i autocamper eller campingvogn.

 

Ladestandere til elbiler

Der er opstillet fem ladestationer fra Clever med i alt 10 ladepladser på Parkering Odense Syd, som kan benyttes enten med abonnement eller med enkelt ladning. Læs mere om opladning hos Clever her.

 Højstrup Station

I byens nordvestlige del – ved Højstrup station i krydset Rismarksvej og Højstrupvej – har Odense Kommune etableret et park + ride + bike-anlæg med 66 p-pladser plus en overdækket og aflåst cykelparkering med plads til 50 cykler.

Også andre steder i byen er der park & ride-løsninger på vej, så det bliver nemmere at komme til og fra Odense ved at kombinere letbanen med bil eller cykel.

Ofte stillede spørgsmål

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070