Erhvervsjurist/jurist - længerevarende barselsvikariat

Har du interesse for at arbejde i krydsfeltet mellem forvaltningsretten og erhvervsretten? Er du en løsningsorienteret og kvalitetsbevidst jurist eller anden fagspecialist, som brænder for at løse juridiske problemstillinger?


Så har vi et spændende barselsvikariat, hvor du bliver en del af en lille og engageret organisation.

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job med stor frihed under ansvar i en lille og effektiv organisation med meget kompetente kolleger og et godt socialt fællesskab.

Søg jobbet her

Du får gode udviklingsmuligheder og en bred kontaktflade til letbanens mange samarbejdspartnere. Dit primære arbejdssted er Odense Letbanes kontor på Søndre Hospitalsvej - tæt ved letbanestationen Parkering Odense Syd.

Du kan naturligvis fleksibelt vælge at arbejde hjemmefra, når det passer i forhold til arbejdsopgaver og samarbejdet med kollegerne.

Om jobbet

Opgaverne er alsidige, hvor du skal få jura, drift, teknik og politik til at gå op i en højere enhed.

Du får en afvekslende hverdag, hvor der er højt til loftet og et uformelt arbejdsmiljø. Samtidig bliver du en del af et stærkt hold med gode muligheder for sparring og udvikling.

Dine opgaver vil blive tilpasset i forhold til erfaring og kompetencer, du vil således skulle arbejde med en bred vifte af forskellige juridiske opgaver både internt og udadtil i dialog med eksterne advokater.

Vi søger en faglig stærk ressource, som er juridisk generalist - eller som har erhvervserfaring inden for et af de mange juridiske områder, vi kan tilbyde opgaver i.

Vi søger dig, der ser juraen i et forretningsmæssigt perspektiv, er relationsskabende med gode kommunikative evner og værdsætter at være en del af en mindre organisation med et højt fagligt niveau.

Hvis du forstår dig på de forvaltningsretlige discipliner og interesserer dig for flere af elementerne inden for det erhvervsretlige, kan vi meget vel være din kommende arbejdsplads.

Vi tilbyder

Hos Odense Letbane får du chancen for at varetage et job med selvstændigt ansvar for dine egne arbejdsopgaver. Ligeledes får du mulighed for at arbejde sammen med tekniske fagfolk og give juridisk sparring til ledelsen indenfor såvel politiske, som juridiske problemstillinger.

Vi tilbyder arbejdsopgaver inden for følgende:

Faglige og personlige kvalifikationer

Vi ser gerne, at du: 

Arbejdstid og sted

Du indgår i Odense Letbanes organisation med 17 ansatte. Det forventes, at du er indstillet på at give en hånd med på tværs af organisationen, når det kræves, ligesom resten af organisationen også vil hjælpe dig.

Få mere at vide

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte erhvervsjurist Louise Schmidt, tlf. 30 34 62 67 eller økonomidirektør Per Feddersen, tlf. 61 34 81 26.

Det praktiske

Ansøgningsfristen er søndag den 9. juni 2024.

Vi forventer at holde første samtaler torsdag den 17. juni og anden samtaler tirsdag den 25. juni. Kandidater, som går videre til anden samtalerunde, vil blive bedt om at gennemføre en personprofil i den mellemliggende periode samt arbejde med en case. Vi forventer at vikariatet forløber til og med december 2025.

Forventet tiltrædelse 1. august 2024 eller snarest muligt.

Søg jobbet her

Odense Letbane har administrationsaftale med Odense Kommune, hvilket betyder, at det er Odense Kommune, der praktisk håndterer ansøgningerne m.m. Alle gældende regler om håndtering af persondata og fortrolighed overholdes i den forbindelse.

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070